Kickball

 Fins ara hem pogut practicar a classe alguns esports alternatius com són el "Colpbol" i el "Datchball". Arrel d'aquests esports he triat el meu esport alternatiu "Kickball" com un dels millors per poder practicar a les aules d'educació primària. He escollit aquest ja que es tracta d'un esport competitiu, cosa que atrau molt als alumnes més menuts. A més, també podem fer gran tipus de variacions i adaptacions per poder millorar la participació de tots els companys i, a més a més, fomentar la inclusió dels més tímids. Practicar esports d'equip pot resultar molt beneficiós per a l'entorn de classe, ja que a través d'aquests poden millorar les interrelacions dels alumnes. Finalment, he escollit aquest esport ja que les delimitacions del terreny es poden adaptar a qualsevol tipus d'espai, utilitzant materials quotidians com poden ser els cons. Vos presente les característiques principals del meu esport mitjançant la següent infografia: 

Comentaris

  1. Hola Lluís, aquest esport no el coneixia i amb la infografia que ens proporciones m'ha quedat clar com es juga, quines són les normes, materials, etc. La infografia és molt completa i que hages introduït un vídeo ajuda més a fer-nos una idea d'aquest esport.
    Per últim, dir-te en aquesta última entrada, que has utilitzat diferents tipus de TIC al llarg del blog, a més els continguts, llenguatge i ortografia han estat impecables. La nota d'aquesta entrada és d'un 9. Bon treball!

    ResponElimina
  2. Hola, Lluís. Abans de llegir la teua entrada no coneixia aquest esport alternatiu i m'ha semblat molt interessant. Pense que la infografia realitzada és molt senzilla però deixa clar tots les normes i l'objectiu principal.
    Crec que has treballat molt bé en el blog, reflexionant i donant sentit a tot el que feies, espere que en un futur pugues dur a terme tot el comentat en una aula.
    La nota en aquesta entrada és un 9, enhorabona.

    ResponElimina
  3. Hola Lluís!

    Aquesta entrada està molt ben plantejada amb una infografia que ajuda a entendre amb claredat aquest esport. Personalment, he tingut l'oportunitat de practicar-lo i amb la claredat de la teua explicació de segur que els companys que no el coneixien no tindran cap tipus de problema per a entendre'l. Enhorabona pel treball realitzat, la meua nota és d'un 9.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Un dia al trinquet

Jocs tradicionals vs Moderns